Thursday, 5 April 2012

Seram ! -,-

Fuhh! fobia fobia. -,-.
Haha. korang nak tahu something x? 
Jeng jeng. Hee
Meh sini meh aku story meh. :)

Pada hari selasa, tarikh 3-04-12. 
Fuuhh! kenangan yg eden x dpt lupakan. 
Time uh jam menunjuk kan lagi bpe minit aje nak pkul 12 mlm. 
Hee. seramm. ha ha ha. 

Okay, time uh aku bosan. 
Aku online laa dkat dpan aku just pasang 1 lampu je. 
Konon berani laa. Hee. 
Tgah syok chatting tibe tibe computer aku jem. 
Aku watlek dlu, aku on blek. 
Then, kali kedua dia buat lg. 
Dia main main sorok sorok folder pula.
Cuak aku tp aku watlek dlu. 
Aku reply la msj jap. 
Tgah reply msj tup tup tertibe je blackout. 
Terkejut beruk aku. 
Aku blur jup time uh bila tersedar aku jerit laa " Adek tolong !! "
Lintang pukang aku lari msuk bilik. 
Sampai pintu bilik aku redah. Mujur la tak terhantuk dkat dinding. 
Hahah. 
Smpai je bilik aku terus lompat atas katil tutup muka dgn bantal. 
Haha. Nak nages aku time uh.
 Dlam bpe saat je tibe tibe elektrik dh ada. 
Perhhh cuak gila aku time uh.
Jantung rasa nak gugur. 
 Mujur laa ada 2 org yg sggup tenangkan aku. Hee.
Walaupun dorang ketawa gila gila dkat aku. 
Btw
Thanx ea Afyfa and my hubby. :*
 






No comments:

Post a Comment