Monday, 16 April 2012

Kolej ??

OMG! OMG!.
Wah wah, mcm x percaye jee aku dah besar.
Tak lama lagi jee aku nak msuk stdy dah dkat kolej.. 
Wuhuuuu..
Aku dh laa x ready pape lg. 
Dah laa BI pula uh. 
Aduh! mcm mne ni nak stdy klau mcm ni. 
Hurm, Tp x ape sbb dah ada bidang yg aku minat 
aku on jee.
Tp aku rasa mcm nak tak jee pg. 
sbb x ready pape lg.
And lagi satu. 
Aku xnak berjauhan dgn my Hubby. :'(
Hmm. soday!  
Eh!
Korang mct nak tahukan aku ambil course ape kan?.
Jeng jeng. 
I ambil Fashion Designer.  
Hee. 
Nak tahu sbb ape? 
Sebab i nak jadi fashion yg terkenal and mmpunyai impian utk buka butik sndiri. 
Ewah! Hehe. 
Poyo jee aku ni kan. 
Tp x ape saya akn kejar and capai kan impian saya uh. 

Ni laa aku akn jadi suatu hari nnt. :D



No comments:

Post a Comment