Thursday, 23 May 2013

yeayy cuti !

Assalamualaikum guys !
Hehe. 
Okayyy, now aku dah start cuti utk short sem ni. 
Next month aku dah msuk sem 3 dah. 
Wahh ! cepat bebenor masa berlalu. 
Arghhh ! hahah
 Okay, Cuti ni aku plan nak tenang kan diri before aku naik next sem
Penat kot sejak short sem ni. 
Rushing gila dgn aktiviti mcm mcm. Grrr
eventho rushing but we enjoy laa dgn sem ni. 
Hahaha. Haa 1 more, this sem aku boleh kenal semua friends aku dgn rapat lagi
Yelaaaa, bila dh kenal mcm mcm style and prangai laa. 
Semua gila gila. Hahah. 
  


I miss you darling !

























Sunday, 3 March 2013

Final Exam !

EXAM ! EXAM ! FINAL EXAM!






Im stress now because my Final Exam  ! 
Grrrrr.
Dah  laa bnyk kne Hafal and baca. 
Eventho aku take the 4 subjct this sem.
Paper ala ala senang tp nak hafalnyee. 
Bnyaknye laaaa. 
Hahaha. 
Stress laa nak menghafalnyee. 
Oh My Exam. 
Wish me Luck eaaa uolls. :)

Halo Haloo !

Assalamualaikum Uolls. :D
Hehehe. 
Wahhh da lama gila aku tak update Blog Oi. 
Dah berhabuk Bhai. Kuang kuang kuang. 
Okayy ! Now aku nak jaga laa bloq aku ni mulai skrg. 
Kesian Bloq Aku. 
Nak tukar segala galanyee.  :D

Morninggg ! :D

Assalamualaikum and Good morning semuaa !
Okayy, now dah msuk bulan marchkann. 
Cepat sgt masa berlalu. 
Pejam celik dah 3 march.
Alhamdulilah Allah masih bagi aku bernafas. 

Okay, eventho aku dh lama tak update blog. 
Aku still ingat Email aku. 
Heheh. Hmpir nak lupa dah password Blog aku  ni. 
Kuang Kuangg! 
Halamk ! Dah hari Ahad laaa. 
Aku Note tak hbs siap lg. 
Ape laa bella ni nak jadikan !

-.-'' 
Okayy laaa. Tatata.