Monday, 16 April 2012

Kolej ??

OMG! OMG!.
Wah wah, mcm x percaye jee aku dah besar.
Tak lama lagi jee aku nak msuk stdy dah dkat kolej.. 
Wuhuuuu..
Aku dh laa x ready pape lg. 
Dah laa BI pula uh. 
Aduh! mcm mne ni nak stdy klau mcm ni. 
Hurm, Tp x ape sbb dah ada bidang yg aku minat 
aku on jee.
Tp aku rasa mcm nak tak jee pg. 
sbb x ready pape lg.
And lagi satu. 
Aku xnak berjauhan dgn my Hubby. :'(
Hmm. soday!  
Eh!
Korang mct nak tahukan aku ambil course ape kan?.
Jeng jeng. 
I ambil Fashion Designer.  
Hee. 
Nak tahu sbb ape? 
Sebab i nak jadi fashion yg terkenal and mmpunyai impian utk buka butik sndiri. 
Ewah! Hehe. 
Poyo jee aku ni kan. 
Tp x ape saya akn kejar and capai kan impian saya uh. 

Ni laa aku akn jadi suatu hari nnt. :D



Haish !!

Eeeeeeee!!! 
Geramnyee. Sakit hati pulaa aku tgk . 
Grrrrr! 
Huh! sabor jee laa aku ni selagi boleh sabor. 
Hmm. 
Watlek! watlek!

Tarik nafas! Hembus! 
Tarik nafas! Hembus! 
Okay! Now aku lega ckit. 
Siot laaaa. Benci gila aku. S***. 

Monday, 9 April 2012

Rindu. :'(




Sayanggggg! Rindunye laa dkat you. :'(
Nanti kita dating ea sayang ea. 
I tak tahan dh ni, I rindu sgt sgat dkat you sayang. 
Muahmuah. :*
 I love you so much sayang.

Friday, 6 April 2012

Lawak gila!

Hyeee..
Hey korang nak tgk video lwak tak??
Haha. 
Jup jup. 
Cuba laa tgk video ni. 
Kelakar owh korang tgk mct tergelak- gelak 
Just org xada perasaan jee x gelak. 
Haha. 




Thursday, 5 April 2012

Seram ! -,-

Fuhh! fobia fobia. -,-.
Haha. korang nak tahu something x? 
Jeng jeng. Hee
Meh sini meh aku story meh. :)

Pada hari selasa, tarikh 3-04-12. 
Fuuhh! kenangan yg eden x dpt lupakan. 
Time uh jam menunjuk kan lagi bpe minit aje nak pkul 12 mlm. 
Hee. seramm. ha ha ha. 

Okay, time uh aku bosan. 
Aku online laa dkat dpan aku just pasang 1 lampu je. 
Konon berani laa. Hee. 
Tgah syok chatting tibe tibe computer aku jem. 
Aku watlek dlu, aku on blek. 
Then, kali kedua dia buat lg. 
Dia main main sorok sorok folder pula.
Cuak aku tp aku watlek dlu. 
Aku reply la msj jap. 
Tgah reply msj tup tup tertibe je blackout. 
Terkejut beruk aku. 
Aku blur jup time uh bila tersedar aku jerit laa " Adek tolong !! "
Lintang pukang aku lari msuk bilik. 
Sampai pintu bilik aku redah. Mujur la tak terhantuk dkat dinding. 
Hahah. 
Smpai je bilik aku terus lompat atas katil tutup muka dgn bantal. 
Haha. Nak nages aku time uh.
 Dlam bpe saat je tibe tibe elektrik dh ada. 
Perhhh cuak gila aku time uh.
Jantung rasa nak gugur. 
 Mujur laa ada 2 org yg sggup tenangkan aku. Hee.
Walaupun dorang ketawa gila gila dkat aku. 
Btw
Thanx ea Afyfa and my hubby. :*