Thursday, 23 May 2013

yeayy cuti !

Assalamualaikum guys !
Hehe. 
Okayyy, now aku dah start cuti utk short sem ni. 
Next month aku dah msuk sem 3 dah. 
Wahh ! cepat bebenor masa berlalu. 
Arghhh ! hahah
 Okay, Cuti ni aku plan nak tenang kan diri before aku naik next sem
Penat kot sejak short sem ni. 
Rushing gila dgn aktiviti mcm mcm. Grrr
eventho rushing but we enjoy laa dgn sem ni. 
Hahaha. Haa 1 more, this sem aku boleh kenal semua friends aku dgn rapat lagi
Yelaaaa, bila dh kenal mcm mcm style and prangai laa. 
Semua gila gila. Hahah. 
  


I miss you darling !

























Sunday, 3 March 2013

Final Exam !

EXAM ! EXAM ! FINAL EXAM!






Im stress now because my Final Exam  ! 
Grrrrr.
Dah  laa bnyk kne Hafal and baca. 
Eventho aku take the 4 subjct this sem.
Paper ala ala senang tp nak hafalnyee. 
Bnyaknye laaaa. 
Hahaha. 
Stress laa nak menghafalnyee. 
Oh My Exam. 
Wish me Luck eaaa uolls. :)

Halo Haloo !

Assalamualaikum Uolls. :D
Hehehe. 
Wahhh da lama gila aku tak update Blog Oi. 
Dah berhabuk Bhai. Kuang kuang kuang. 
Okayy ! Now aku nak jaga laa bloq aku ni mulai skrg. 
Kesian Bloq Aku. 
Nak tukar segala galanyee.  :D

Morninggg ! :D

Assalamualaikum and Good morning semuaa !
Okayy, now dah msuk bulan marchkann. 
Cepat sgt masa berlalu. 
Pejam celik dah 3 march.
Alhamdulilah Allah masih bagi aku bernafas. 

Okay, eventho aku dh lama tak update blog. 
Aku still ingat Email aku. 
Heheh. Hmpir nak lupa dah password Blog aku  ni. 
Kuang Kuangg! 
Halamk ! Dah hari Ahad laaa. 
Aku Note tak hbs siap lg. 
Ape laa bella ni nak jadikan !

-.-'' 
Okayy laaa. Tatata. 

Thursday, 13 September 2012

???

Hmm, nape laa aku susah sgt nak lupakan diaa. 
Makin hari makin rasa dkt pula dgn diaa. 
Hmm, aku harap sgt dia berubah. 
Aku memerlukan diaa. 
Aku rindu kan dia sgt sgt. 
Dh lama aku x dgr dia gelak, suara manje diaa, dia usik aku. 
Aku rindukan semuanya tu. 
I want u back with Me.. :'( 
Saya xkan pnah lupakan awak capital A. 
Memang sukar untuk lupakan kau. 
Aku harap pintu hati kau terbukaa semulaa...:'(

Sunday, 12 August 2012

I'm back. :D

Assalamualaikum ! 
Hee. wahhh dh lama betul aku x update dlam  blog aku ni. 
Rasanyee dh berhabuk habis dh blog aku ni.. Fuhhh!!
Hehe. Okay now, aku akan rajin rajinkan laa update blog. 
Okay. ;)

Biase laa bila dh msuk alam dewasa, Senang citer dh msuk kolej laa. 
Kan busy so nk buka blog pun busy ape ntah lg update lg busy joo. 
Haha. 
Blog aku rindu sama kau seyh! Rindu nak luahkan and gedik dgn kau.
Weee. !!. 
Muaahh ckit *