Thursday, 13 September 2012

???

Hmm, nape laa aku susah sgt nak lupakan diaa. 
Makin hari makin rasa dkt pula dgn diaa. 
Hmm, aku harap sgt dia berubah. 
Aku memerlukan diaa. 
Aku rindu kan dia sgt sgt. 
Dh lama aku x dgr dia gelak, suara manje diaa, dia usik aku. 
Aku rindukan semuanya tu. 
I want u back with Me.. :'( 
Saya xkan pnah lupakan awak capital A. 
Memang sukar untuk lupakan kau. 
Aku harap pintu hati kau terbukaa semulaa...:'(

Sunday, 12 August 2012

I'm back. :D

Assalamualaikum ! 
Hee. wahhh dh lama betul aku x update dlam  blog aku ni. 
Rasanyee dh berhabuk habis dh blog aku ni.. Fuhhh!!
Hehe. Okay now, aku akan rajin rajinkan laa update blog. 
Okay. ;)

Biase laa bila dh msuk alam dewasa, Senang citer dh msuk kolej laa. 
Kan busy so nk buka blog pun busy ape ntah lg update lg busy joo. 
Haha. 
Blog aku rindu sama kau seyh! Rindu nak luahkan and gedik dgn kau.
Weee. !!. 
Muaahh ckit *



Monday, 16 April 2012

Kolej ??

OMG! OMG!.
Wah wah, mcm x percaye jee aku dah besar.
Tak lama lagi jee aku nak msuk stdy dah dkat kolej.. 
Wuhuuuu..
Aku dh laa x ready pape lg. 
Dah laa BI pula uh. 
Aduh! mcm mne ni nak stdy klau mcm ni. 
Hurm, Tp x ape sbb dah ada bidang yg aku minat 
aku on jee.
Tp aku rasa mcm nak tak jee pg. 
sbb x ready pape lg.
And lagi satu. 
Aku xnak berjauhan dgn my Hubby. :'(
Hmm. soday!  
Eh!
Korang mct nak tahukan aku ambil course ape kan?.
Jeng jeng. 
I ambil Fashion Designer.  
Hee. 
Nak tahu sbb ape? 
Sebab i nak jadi fashion yg terkenal and mmpunyai impian utk buka butik sndiri. 
Ewah! Hehe. 
Poyo jee aku ni kan. 
Tp x ape saya akn kejar and capai kan impian saya uh. 

Ni laa aku akn jadi suatu hari nnt. :D



Haish !!

Eeeeeeee!!! 
Geramnyee. Sakit hati pulaa aku tgk . 
Grrrrr! 
Huh! sabor jee laa aku ni selagi boleh sabor. 
Hmm. 
Watlek! watlek!

Tarik nafas! Hembus! 
Tarik nafas! Hembus! 
Okay! Now aku lega ckit. 
Siot laaaa. Benci gila aku. S***. 

Monday, 9 April 2012

Rindu. :'(




Sayanggggg! Rindunye laa dkat you. :'(
Nanti kita dating ea sayang ea. 
I tak tahan dh ni, I rindu sgt sgat dkat you sayang. 
Muahmuah. :*
 I love you so much sayang.

Friday, 6 April 2012

Lawak gila!

Hyeee..
Hey korang nak tgk video lwak tak??
Haha. 
Jup jup. 
Cuba laa tgk video ni. 
Kelakar owh korang tgk mct tergelak- gelak 
Just org xada perasaan jee x gelak. 
Haha. 




Thursday, 5 April 2012

Seram ! -,-

Fuhh! fobia fobia. -,-.
Haha. korang nak tahu something x? 
Jeng jeng. Hee
Meh sini meh aku story meh. :)

Pada hari selasa, tarikh 3-04-12. 
Fuuhh! kenangan yg eden x dpt lupakan. 
Time uh jam menunjuk kan lagi bpe minit aje nak pkul 12 mlm. 
Hee. seramm. ha ha ha. 

Okay, time uh aku bosan. 
Aku online laa dkat dpan aku just pasang 1 lampu je. 
Konon berani laa. Hee. 
Tgah syok chatting tibe tibe computer aku jem. 
Aku watlek dlu, aku on blek. 
Then, kali kedua dia buat lg. 
Dia main main sorok sorok folder pula.
Cuak aku tp aku watlek dlu. 
Aku reply la msj jap. 
Tgah reply msj tup tup tertibe je blackout. 
Terkejut beruk aku. 
Aku blur jup time uh bila tersedar aku jerit laa " Adek tolong !! "
Lintang pukang aku lari msuk bilik. 
Sampai pintu bilik aku redah. Mujur la tak terhantuk dkat dinding. 
Hahah. 
Smpai je bilik aku terus lompat atas katil tutup muka dgn bantal. 
Haha. Nak nages aku time uh.
 Dlam bpe saat je tibe tibe elektrik dh ada. 
Perhhh cuak gila aku time uh.
Jantung rasa nak gugur. 
 Mujur laa ada 2 org yg sggup tenangkan aku. Hee.
Walaupun dorang ketawa gila gila dkat aku. 
Btw
Thanx ea Afyfa and my hubby. :*
 






Saturday, 31 March 2012

New Life. ;D

Bloggggg!!! 
I miss you laaa :* Dah lama x update. 
Maklum laa busy skrg ni. 
Dah msuk 18 tahun kan. Haha. 
Bajet je aku ni. -.-. Hehe. 
Okay okay now, mcm biase laa klau dh jmpe blog ape lg 
sisi luahan hati laa. :D. 

Okay okay, Firstly i nak ucapkan Selamat datang dunia baru. ;D and 
now i want to start a new life. Hehe. 
Mesti korang pelikkan. 
Bukannye ape aku malas nak igat and nak lupakan memori aku dgn  "Si dia" .
Yelah daripada igat buat sday hati jee. Baik lupakan tak gitu.. ;D 
Hehe. Sorry laa klau aku ni kejam sgt. Hee. 
Okay okay dah dah lupakan ea. 



Now i 'm Free. :D 







Monday, 19 March 2012

Hye blog! I comeback. :D

Blog imissyou ! :D
Wah dah lama dh tak meluangkan masa bersama blog. 
Rindu tahap gaban aku dkat blog aku ni. 
Okay skrg ni aku nak luahkan isi hati aku puas puas dlm blog ni. 
Mcam mcam cerita aku nak kongsi sama ada kenangan manis pahit dan duka. 

Firstly, selama aku blek dari PLKN ni emosi aku x betul. 
Asyik nak emo je. kesian adek adek and mama aku kena layan emosi aku x betul ni. 
Hmm. Pape pun thanx ea korang lyan emosi aku x betul ni. 
Bkan ape aku still x boleh terima ape yg terjadi dlm diri aku ni. 
Masa ia berlalu dgn pantas sekali. 
Aku belum puas melalui semuanye dgn lebih lg.
Andai laa masa boleh kembali semula. 
Aku nak betul kan keadaan ni. Tapi masa dh terlmbt. 
Ape yg aku ingin yg aku rancang semua nye hancur mcm tu jee. 
Sday nye laa hati ku ini. Hanya ALLAH saja laa yg tahu.

Secondly, Hari hari demi hari kenangan aku bersama dgn kwan kwan x boleh nak lupakan.
Lagi lagi Saat saat kebahagiaan aku. 
Hmm. Aku rindu dia korang semua.. I LOVE YOU all. :'(
MUAh Ckit! 
 Fyfa  Nak tgk tak pic kwan baru saya dkat plkn. 
Fyfa jgn jeles tau. heee. 
Pape pun kau fyfa kwan no 1 aku. xkan pnah berubah. Eceh * gedik je.*

Nah tgk laa. JEng! jeng!


sebelum start kawad penutupan. 

sempat lg posing ea korang.


Muka kepenatan.


My sayang. <3


Sayang korang. 








Rindu dekat korang semua. :'). 
Iloveyou. <3
 Sorry ea pic ni ckit jee. Selebihnye nnt laa saya msukan ea. 
Otw upload. :) 
Tggu tau. 

Saturday, 14 January 2012

Fateen Afyfa here .__.


Heeee , hooo , haaa :O
Haii saya fateen afyfa kawan nabila farhah yg gediks tue ,
Penat tau aku ingat balik email & pswd belog dia niii , 
Finally , ingat jugak :P
Hahah , okay tujuan aku update belog dia sbb aku rindu cik nabila farhah kitee :(
Rindu nak tgk kegedikan dia tue , wekkkk ;p
Rindu nak tgk dia kena marah dgn aku ,
Rindu nak gadoh dgn dia ,
Hihihi , seperti yg korang tau dia takde kat sini >.<
Dia pg plkn , 
Dia skg dah ada kawan baru , kawan baru dia org sabah ,
Phewwiiittt -.-
Dan dia skg belagak ckp sabah dgn aku ,
Hahaha , kesahhh aku ? :P
Untung la wehh ada kawan babaruuuuuu :)
Gambar dia ?
Ouhh nantikan yea , nt aku upload gambar dia yg dah gelaps tu ,
Hihihi , jgn mareeee bil :*
Tunggu abg dia upload gambar dia okay ,
Sama sama la kite nantikan ,
Heheh , 

Heee okay nt aku update lg yeaa pasal dia , 
Boiiii semua :*