Saturday, 14 January 2012

Fateen Afyfa here .__.


Heeee , hooo , haaa :O
Haii saya fateen afyfa kawan nabila farhah yg gediks tue ,
Penat tau aku ingat balik email & pswd belog dia niii , 
Finally , ingat jugak :P
Hahah , okay tujuan aku update belog dia sbb aku rindu cik nabila farhah kitee :(
Rindu nak tgk kegedikan dia tue , wekkkk ;p
Rindu nak tgk dia kena marah dgn aku ,
Rindu nak gadoh dgn dia ,
Hihihi , seperti yg korang tau dia takde kat sini >.<
Dia pg plkn , 
Dia skg dah ada kawan baru , kawan baru dia org sabah ,
Phewwiiittt -.-
Dan dia skg belagak ckp sabah dgn aku ,
Hahaha , kesahhh aku ? :P
Untung la wehh ada kawan babaruuuuuu :)
Gambar dia ?
Ouhh nantikan yea , nt aku upload gambar dia yg dah gelaps tu ,
Hihihi , jgn mareeee bil :*
Tunggu abg dia upload gambar dia okay ,
Sama sama la kite nantikan ,
Heheh , 

Heee okay nt aku update lg yeaa pasal dia , 
Boiiii semua :*