Friday, 23 December 2011

MENYAMPAH!!!

Yes aku memang suka. 
Dgn semua ni. 
Kau tak thu pape, Pndai pndai ea kau buat citer.
BAGUS!! :D
Arghh!! Peduli ape aku kau sape.
Kau pg ^&%$#!!!!!!!!! 
Aku tak sukaaa!!.
Yes kau suka buat akukan.
Okay fine.!!

Tuesday, 20 December 2011

Oh no! Seminggu je lg.

Oh tidak!!! 
Mcm tak percaya je masa berlalu dgn cpat. 
Lg One week je aku nak pg PLKN. 
Aduh mcm mne ni. 
Aku x ready lg hmm...
Knape la masa berlalu dgn cepat ea. 
Apa apa pun. Aku kne ready juga. :D
  
Hai PLKN. 


Ni la gmbr PLKN
Haha. Tak lama lg turn aku pula.
waduh mcm tak percye je. 
mcm mimpi pun ada juga. 
Muka aku dpat PLKN. 
Haha. 

Padan muka kau nabila. :P




Tuesday, 13 December 2011

Shopping ! :D

Haha. Hari ni aku rasa happy gila. 
Pg td shopping sakan aku. 
Biar pun penat and sakit bdan.
Aku pendulikan. Hehe
Asal kan aku dpat shopping.
Haha. 
Gila Shopping betul la aku ni :D

Memang penat gila hari ni. 
Mana taknye. 
Pg pg pkul 9 lebih aku dh kluar dh. 
Ptg bru aku blek memang tak letih laa aku kan. 
Hehe. 

Setelah penat shopping aku terjumpa kwan aku td. :)
aduh rindu nye dkat korang. 
Hehe. 
 Aku jmpe Fatin Natirah and Suhaili 
Rindunye la dkat korang. 

Imissyou la Atin and suhaili.  



Wednesday, 7 December 2011

Buat blog. :D

haha, rasa mcm nak tegelak pula nak tulis dkat blog ni.
tak thu nak tulis ape. maklum la first time kan
hehe. :) 
Ni semua pasal blog ni fyfa yg ajr aku buat. 
thank you ea fyfa. syg kau! muaah!! 
hehe. fyfa jgn kembag pula ea nnt baca yg aku tulis ni. 
hmm, tulis psal ape ea? tak thu la
Nak mengarut nnt malu pula dkat fyfa and ajim 
nnt dorang baca. mct dorang akan bahan nnt. 
hehe. 
Ape ape pun thanx ea fyfa ajar saya psal blog ni <3