Thursday, 23 May 2013

yeayy cuti !

Assalamualaikum guys !
Hehe. 
Okayyy, now aku dah start cuti utk short sem ni. 
Next month aku dah msuk sem 3 dah. 
Wahh ! cepat bebenor masa berlalu. 
Arghhh ! hahah
 Okay, Cuti ni aku plan nak tenang kan diri before aku naik next sem
Penat kot sejak short sem ni. 
Rushing gila dgn aktiviti mcm mcm. Grrr
eventho rushing but we enjoy laa dgn sem ni. 
Hahaha. Haa 1 more, this sem aku boleh kenal semua friends aku dgn rapat lagi
Yelaaaa, bila dh kenal mcm mcm style and prangai laa. 
Semua gila gila. Hahah. 
  


No comments:

Post a Comment