Monday, 19 March 2012

Hye blog! I comeback. :D

Blog imissyou ! :D
Wah dah lama dh tak meluangkan masa bersama blog. 
Rindu tahap gaban aku dkat blog aku ni. 
Okay skrg ni aku nak luahkan isi hati aku puas puas dlm blog ni. 
Mcam mcam cerita aku nak kongsi sama ada kenangan manis pahit dan duka. 

Firstly, selama aku blek dari PLKN ni emosi aku x betul. 
Asyik nak emo je. kesian adek adek and mama aku kena layan emosi aku x betul ni. 
Hmm. Pape pun thanx ea korang lyan emosi aku x betul ni. 
Bkan ape aku still x boleh terima ape yg terjadi dlm diri aku ni. 
Masa ia berlalu dgn pantas sekali. 
Aku belum puas melalui semuanye dgn lebih lg.
Andai laa masa boleh kembali semula. 
Aku nak betul kan keadaan ni. Tapi masa dh terlmbt. 
Ape yg aku ingin yg aku rancang semua nye hancur mcm tu jee. 
Sday nye laa hati ku ini. Hanya ALLAH saja laa yg tahu.

Secondly, Hari hari demi hari kenangan aku bersama dgn kwan kwan x boleh nak lupakan.
Lagi lagi Saat saat kebahagiaan aku. 
Hmm. Aku rindu dia korang semua.. I LOVE YOU all. :'(
MUAh Ckit! 
 Fyfa  Nak tgk tak pic kwan baru saya dkat plkn. 
Fyfa jgn jeles tau. heee. 
Pape pun kau fyfa kwan no 1 aku. xkan pnah berubah. Eceh * gedik je.*

Nah tgk laa. JEng! jeng!


sebelum start kawad penutupan. 

sempat lg posing ea korang.


Muka kepenatan.


My sayang. <3


Sayang korang. 








Rindu dekat korang semua. :'). 
Iloveyou. <3
 Sorry ea pic ni ckit jee. Selebihnye nnt laa saya msukan ea. 
Otw upload. :) 
Tggu tau. 

2 comments: